štvrtok 27. septembra 2007

Queens Of The Stone Age - 3´s & 7´s (video)



Sú mladé. Sú krásne. Sú vrahyne. A nikto neskrotí ich túžby. Takýmito jemnými slovami sa začína videoklip k novému singlu 3´s & 7´s od Queens Of The Stone Age, pesnička z aktuálneho albumu Era Vulgaris. Video vyzerá ako trailer k béčkovému americkému akčnému filmu zo sedemdesiatych rokov. Že vám to trochu pripomína aktuálny projekt tandemu Rodriguez/Tarantino? Máte postreh. Klip režírovaný Paulom Minorom (Starlight pre Muse a iné) je pocta projektu Grindhouse od vyššiespomenutých režisérov. Grindhouse sám je poctou brakovým akčákom zo 60tych a 70tych rokov, takže sa nám tu javí celkom pekná následnosť. Hudobný server pitchforkmedia.com singel označil ako mash-up singlov Smells Like Teen Spirit a Bron To Be Wild, vy si vytvorte vlastný názor.

utorok 25. septembra 2007

Kylie Minogue - 2 Hearts cover

Takže nad týmto kratučkým textíkom vidíte cover nového singlu 2 Hearts, ktorý vyzerá naozaj dobre. Album X vychádza už 26. novembra a nemôžem sa dočkať...

Rihanna - Hate That I Love You (video)

Pred pár dňami som tu postol novú Rihannu a song Hate That I Love You, ktorý v originály spieva s Ne-Yom. Video bolo odpremiérované na Rihanniných stránkach a ako určite viete, je to štvrtý singel z albumu Good Girl Gone Bad. Podľa mňa je to mierne zlý výber singlu, no video je jednoducho úžasné! Od začiatku do konca má náboj, keď som ho prvýkrát videl, ostal som mierne mimo. Myslím, že songu by mohlo toto video pomôcť a mohol by byť úspešným, konečne.

Novinky Stacie Oricco

· Stacie Oricco sa na dlhšiu chvíľu odmlčala a neobjavovala sa na verejnosti. Stacie stále vyzerá úžasne a nedávno poskytla rozhovor v japonskom magazíne INROCK. Foto vo veľkom rozlíšení si môžete pozrieť tu.
· V Japonsku je Stacie výnimočne populárna a v novembri tam vydáva album svojich najväčších hitov s názvom "More to Life: Best of Stacie Orrico".
· Stacie inak ešte minulý rok vydala album Beautiful Awakening, ktorý bol však dosť veľkým prepadákom. Nedostala veľa možností na promovanie, nenatočila veľa klipov (konkrétne len 2, ktoré nik netlačil do TV...) a prosto to bol jeden veľký trapas, aj keď bol ten album výborný. Dúfajme, že v prípade pripravovaného albumu to už bude inak...

Take That - Rule The World (video)

V pondelok ráno mala na rádiu Expres premiéru pieseň Rule The World od Take That. Moderátor, hudobný dramatik alebo ktokoľvek ju tam uvádzal to dosť emotívne prežíval, že aký je to úžasný song atď. Je pravda, že Take That sa posunuli ďalej a naspievali prvý soundtrack ich kariéry (k filmu Stardust), ale aj napriek tomu je to také, no... Každopádne sa pripájam k Expresu a exkluzívne predstavujem nové video.

Alicia Keys - No One (video)

Na internet a v podstate aj do televízií sa konečne dostalo nové video Alicie Keys, No One. Jeden z najlepších songov tohto roka dostal vynikajúce video, ktoré Alicia dokonca spolurežírovala. Vyzerá v ňom úžasne, vydarené sú najmä scény, v ktorých má na sebe "zlaté" šaty. Song je momentálne v USA na 15. mieste, no v priebehu niekoľkých dní by sa mohol dostať oveľa vyššie. Postačí trochu proma, niekoľko vystúpení v rôznych talkshows a Aliciin návrat bude ešte veľkolepejší, ako je teraz.

pondelok 24. septembra 2007

skúsme to inak

Zahráte si s nami takú hru, ok? Nepovieme vám takmer nič a zaujíma nás váš názor. Len toľko, že song na stiahnutie je prvý singel z albumu Preparations od chlapíka s pseudonymom Prefuse 73.

sobota 22. septembra 2007

Konečne nový album Kylie Minogue!


Kylie sa na dlhšiu dobu odmlčala po tom, čo jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Po tom, čo sa s ňou vyrovnala a vyhrala boj s touto neľútostnou a zákernou chorobou, v máji vyhlásila, že pripravuje nový album. Teraz sa na net dostali oficiálne informácie o jej novom albume. Názov má až príliš jednoduchý, volá sa "X" a to kvôli tomu, že je v poradí desiatym Kylie-inym štúdiovým počinom. Album bude vydaný už 26. novembra, prvý singel 2 Hearts už v 12. deň rovnakého mesiaca.

Tracklist: 1. 2 Hearts, 2.Like A Drug, 3.In My Arms, 4.Speakerphone, 5.Sensitized, 6.Heart Beat Rock, 7.The One, 8.No More Rain, 9.All I See, 10.Stars, 11.Wow, 12.Nu-di-ty, 13.Cosmic

piatok 21. septembra 2007

Covers novych albumov...


Nový album Backstreet Boys, Unbreakable, vychádza 30. októbra. cover

Nový album Chrisa Browna, Exclusive, vychádza 6. novembra. cover

Nový album Monrose, Strictly Physical, vyšiel včera... cover

Daughtry - Over You (video)

Daughtry je americká rocková skupina, za ktorú je zospovedný Chris daughtry, súťažiaci z American Idol. V súťaži skončil ako štvrtý, no z finalistov piatej série je doteraz najuspéšnejší, aj napriek tomu, že hraje pre USA tak netradičný rock (v HOT100 totiž najčastejšie popredné miesta okupujú hip hopové skladby). Skladby tejto skupiny sa po internete najčastejšie šíria len ako Chrisove veci, napriek tomu, že pôsobí v skupine. Dopomáha tomu aj fakt, že je tlačený do popredia viac, než je zdravé. To však pre nás nie je sôležité, pretože chalani produkujú naozaj dobrú hudbu, v slovenských rádiach sa hral počas leta singel Home a Over You má reálnu šancu nasledovať ho.

Melanie C - This Time (video) EXKLUZÍVNE

Väčšinu svojich noviniek nachádzam na rôznych zahraničných hudobných blogoch, no toto som ulovil a uploadol sám a nikde inde o nenašiel ani zmienku, takže sme medzi prvými! This Time je nový a hlavne neočakávaný štvrtý singel Melanie C z rovnomenného albumu. Klip sa točil už v auguste a mal by von dávnejšie, no režisér, ktorý ho mal pôcodne s Mel natočiť umrel neočakávane pri autonehode. Melanie teda nový klip zasvätila práve jeho pamiatke a nie je nič extra, no je natočený veľmi kvalitne a aj napriek tomu, že sa to spočiatku nezdá, má pointu...

Ne-Yo - Can We Chill (video)

Ne-Yo vydáva ďalší singel z druhého štúdiového albumu Because Of You. Can We Chill je v poradí už tretím singlom a Ne-Yovým cieľom je napraviť si reputáciu po takom prepadáku, akým druhý singel Do You určite bol, najmä po obrovskom hite Because Of You. Z môjho pohľadu nemá Ne-Yo šancu, Can We Chill je dosť slabý song, ale zázrak sa stať môže.

Novinky Vanessy Carlton

· Nad článočkom si môžete pozrieť 2 nové promo fotky k albumu Heroes and Thieves, ktorý sa na trh dostane už 9. októbra.

·Oficiálny tracklist albumu: 1. Nolita
Fairytale, 2. Hands On Me, 3.
Spring Street, 4. My Best, 5. Come Undone, 6. The One, 7. Heroes
& Thieves, 8. The Time. 9. Fools Like Me. 10. Home. 11. More Than This

· Kliknite sem ak si chete pozrieť zábery z natáčanie klipu k prvému singlu, Nolita Fairytale...

štvrtok 20. septembra 2007

Carrie Underwood - So Small (video)

Carrie Underwood je speváčka pochádzajúca z USA, ktorá vyhrala štvrtú sériu American Idol. Ako jedna z mála výhercov takýchto súťaží spieva country, no nie úplne čistokrvné, dá sa to počúvať. Od ostatných výhercov American Idol a v podstate všetkých takýchto talentových súťaží sa odlišuje v tom, že je vcelku úspešná. Už 23. októbra jej vychádza druhý album Carnival Ride, z ktorého pochádza aj song So Small. Práve k nemu natočila videoklip, ktorý je priam excelentný. Mňa naozaj veľmi zobral, páčia sa mi jednotlivé dejové linky a kvalita čo sa obrazu týka... Carrie len tak ďalej!

Čo má nové Beyoncé?


· Tí všímavejší si už určite všimli, že Beyoncé má nové vlasy, resp. novú a výrazne tmavšiu farbu. Beyoncé ich odprezentovala na oslave 50. výročia magazínu GQ. Tento look si už raz vyskúšala, no potom sa vrátila späť k hnedej farbe.

· Kliknite sem pokiaľ si chete pozrieť celú reklamu na novú Armaniho vôňu Diamonds, v ktorej hlavnú úlohu hrá práve Beyoncé.

Nával nových songov!

Pri novom video Seana Kingstona som spomínal, že tento mega úspešný nováčik nahráva okrem iného nový singel s Natashou Bedingfield. Album sa bude nachádzať na americkej verzii albumu N.B., ktorý vyjde 6. Novembra. Song dostal nízov Love Like This a ňňNatasha so Seanom momentálne pripravujú video!



Joss Stone pripravila cover hitu Nat King Cole, ktorý sa volá L-O-V-E a bude použitý v novej reklamnej kampani parfúmov Chanel. Hviezdou reklamy bude Keira Knightley z Pirátov Karibiku.

Fergie sa spojila s rapperom H2O a pomohla mu s jeho novým singlom Just Leave. Song sa len pre niekoľkými hodinami dostal na net a vypočuť si ho môžete aj ui nás. bude sa nachádzať aj na novom a zároveň debutovom albume H2O s názvom The Liquid Effect. Na nete sa mi nepodarilo nájsť žiadne fotky toho týpka, zatiaľ dokonca nemá ani oficiálnu stránku.

streda 19. septembra 2007

Ďalší comeback na obzore!

Tentokrát bude reč o Blue. Táto britská štvorica údajne veľmi silne rozmýšľa nad novým spoločným albumom. Po tom ako Lee-ho a Duncanova solo kariéra úplne prepadla bol len Simon takpovediac na výslní a podarilo sa mu vydať až dva sólové albumy, ktoré boli pomerne úspešné. Prekvapivo však on nebol tým, ktorého museli k návratu prehovárať. On osobne sa nechal počuť, že mu ostatní chalani chýbajú a že vystupovať sám je oveľa nudnejšie ako spolu s nimi. Tým tvrdohlavým bol Duncan, ktorý si comebackom nebol až taký istý. No teraz je už všetko vraj fajn a tak sa môžme tešiť na ďalší veľký návrat.

Bude o rappera menej?

Pred časom som písal o stávke, ktorú medzi sebou uzavreli 50- Cent a Kanye West. 11. septembra vtrhli na pulty ich nové rádové albumy a zatiaľ to vyzerá tak, že Kanye má s prehľadom víťazstvo vo vrecku. Jeho album Graduation dosiahol prvé miesto v americkej albumovej hitparáde a tým porazil 50-tyho počin Curtis. Podľa pôvodnej stávky bol 50- Cent v prípade prehry odhodlaný opustiť hudobný svet. No podľa najnovšieho infa to vyzerá už len tak, že to stiahnutie uskutoční len v podobe žiadneho proma pre svoj ďalší album, ktorý ma vraj už teraz na 80 percent hotový.

Zbabelec...nie?

utorok 18. septembra 2007

Mika - Happy Ending (video)


Mika je stále populárny a stále aktívny. Naposledy ste mohli zachytiť jeho hit Relax, ktorý si do svojej reklamnej kampane vybralo aj jedno slvenské rádio. Mika teraz vydáva nový singel - Happy Hour. Patrí síce k tým najslabším z jeho debutu Life In Cartoon Motion, fanúšikom sa ale bude isto páčiť. Znova prezentuje svoje vysoké falzeto a sladký, takmer až muzikálový pop. Na začiatku klipu ho fialový balón vznesia z postele až do vesmíru a potom...

Ak sa vám Happy Hour páči, urobíme vám trochu radosť. Pesničku prinášame ju aj ako mp3, aby ste si mohli púšťať stále dokola a dokola.

Ashanti - Hey Baby (After The Club) (song)

Pred pár dňami som vás upozornil na to, že Ashanti chystá nový singel. Dnes sa konečne dostal na internet a je sklamaním. Je to síce prijémny song, no nie je dosť dobrý na to, aby sa stal comebackovým hitom, ktorý Ashanti momentálne potrebuje kvôli svojmu albumu The Declaration, ktorý vyjde 4. decembra. Songu však môže pomôcť sexy video, ktoré je momentálne v príprave. Uvidíme, či návrat Ashanti vyjde lepšie, než Britney...

Sean Kingston - Me Love (video)

Sean Kingston je týpek, ktorý prišiel v podstate odnikiaľ a dobil Billboard HOT100 so svojím letným singlom Beautiful Girls. Má 17, pochádza z Barbadosu a keďže sa singlu Beautiful Girls už tak nedarí, nastal čas na vydanie nového singlu, konkrétnejšie Me Love. Singel pochádza z rovnomenného albumu a okrem neho už má naplánované aj vydanie ďalších dvoch singlov! Jeden bude duet s Natashou Bedingfield, na ktorý sa dosť teším. Mohol by jej totiž pomôcť ešte viac preraziť v USA.

pondelok 17. septembra 2007

Fall Out Boy - I'm Like a Lawyer With the Way I'm Always Getting You Off (Me and You) (video)

Fall Out Boy sú momentálne nekurovanými kráľmi najdlhších názvov príspevkov na našom blogu. Jednoducho chalani dávajú radi svojím songom dlhočizné názvy. Inak tento song je už piatym singlom (ak rátam aj The Carpal Tunnel of Love) z albumu Infinity On High, ktorý vyšiel len vo februáry! Opäť je to vynikajúci song, video je síce zvláštne, ale má posolstvo. Však na konci uvidíte. Trošku netradičný prístup, ale mne sa páči. Ak sa song presadí, možno naozaj pomôže dobrej veci.

Rihanna - Hate That I Love U (video, naživo v štúdiach Yahoo)



Pred pár dňami som spomínal, že Rihanna zachraňuje situáciu. Pomaly začínam prichádzať na to, že to s ňou až tak ružové nebude. Keďže promovaný singel Shut Up And Drive stále prepadáva v Billboard HOT 100 a Don´t Stup The Music už svoj vrchol dosiahol v špecializovanej tanečnej hitparáde, Rihanna sa rozhodla vydať štvrtý singel! Volá sa Hate That I Love You a v originály ho naspievala s Ne-Yom. Do rádií a TV sa však dostane pravdepodobne len verzia bez Ne-Ya, ktorú Rihanna zaspievla aj pre portál music.yahoo.com.

Tony Bennett & Christina Aguilera - Steppin' Out (With My Baby) live na EMMY

Christina Aguilera je momentálne v šiestom mesiaci tehotenstva a už dlho sa neukázala na verejnosti. Výmkou bolo včerajšie odovzdávanie cien EMMY, kde zaspievala s Tony Bennettom song Steppin' Out. Bolo to jedno úžasné pohodové vystúpenie. Christina sa narozdiel od bývalej konkurentky slečny Spears nepotrebuje hádzať po pódiu, radšej si posedí a zaspieva ozaj dobre a hlavne čisto. Christinin hlas je očarujúci, dúfajme, že keď sa bude po materskejvracať na scénu, nedopadne ako spomínana Britney Spears...

Leona Lewis - Bleeding Love (song)


Pokiaľ by ste náhodou Leonu nepoznali, je víťazkou minuloročnej série britskej show The X Factor, ktorá je odbobou našej SuperStar. Bleeding Love je prvý singel z jej debutového albumu, ktorý výjde v Británií niekedy v Novembri a v USA začiatkom roka 2008. Leona sa nikam s vydaním albumu neponáhľala a prospelo jej to. Počas súťaže síce bola excelentnou speváčkou, no zčasu na čas jej unikol nejký ten falošný tón či preskočil hlas. Teraz je z nej naozaj úžasná speváčka, Bleeding Love je prekrásny slaďák. Jej prvý singel, cover hitu A Moment Like This pôvodne od Kelly Clarkson sa v slovenských rádiach objavil, dúfajme že aj Bleeding Love dostane šancu.

LEONA LEWIS - BLEEDING LOVE

nedeľa 16. septembra 2007

Živé Kvety vydávajú nový album

Živé Kvety, jedna z najväčších slovenských hviezd nezávislej scény, vydávajú nový album. Po albume Sloboda z roku 2005 to bude už ich štvrté cd. Nahrávali ho koncom augusta v Česku, v týchto dňoch by mal byť materiál naň už zmixovaný. Podľa informácií na ich webstránke pracujú práve na obale. Známe sú aj dva najdôležitejšie údaje. CD sa volá Bez Konca a bude obsahovať dvanásť skladieb (kompletný tracklist tu). Niektoré zo skladieb (Zas je to všetkým jedno, Daniel Tupý, Z prachu a popola a iné) poznajú fanúšikovia už z ich koncertov - naposledy na festivaloch Pohoda a Žákovic Open a u susedov v Čechách. Krst albumu Bez Konca bude v Bratislave v klube Randal 24.októbra.

Na obrázku speváčka Lucia Piussi čítajúca dennú tlač. Kapela ňou "kompenzovala štúdiovú izoláciu".

sobota 15. septembra 2007

Backstreet Boys - Inconsolable (video)

Len pred pár dňami som vám predstavil nový singel partičky Backstreet Boys a chalani nejako nečakane odprezentovali aj video, ktoré im má pomôcť v comebacku. Sú už len štyria, namiesto hrozne sladkého popu spievajú skôr piano rock a hlavne spievajú všetci. Konečne odstránili ten najväčší neduh chlapčenských skupín, každý z nich si odspieva svoj part a dostáva tak dostatok priestoru na sebaprezentáciu. Už to nie sú tak sladký chalani, veď už sú to dospelí chlapi. Najlepšie by bolo kebyže ešte začnú hrať na nejaké nástroje a stanú sa normálnou skupinou...

Gwen Stefani - Now That You Got It (video)

Na nete sa dnes objavilo konečne celé video nového singlu Gwen Stefani s názvom Now That You Got It. Pre niekoľkými dňami bola odpremierovaná dvojminútová ukážka na MTV a dnes sa celá verzia objavila na hudobnej stanici B4. Video je dosť dobré, podobá sa na Don´t Lie od BEP. Najlepšie sú asi posledné sekundy. kde sa Gwen nachádza na scéne a spieva.

piatok 14. septembra 2007

Návnada

Ak by ste chceli trochu ochutnať z recenzovaného albumu od Efterklang - Parades, ponúkame vám oficiálne video, ktoré bolo natočené pri príležitosti uvádzania albumu na trh. Trvá len minútu, vizuálne je ale veľmi zaujímavé. Hudba v ňom je, samozrejme, z albumu Parades.



Ak máte záujem aj o ďalšie videá od tejto dánskej pätice, navštívte ich webstránku, konkrétne sekciu downloads. Nájdete tu aj niektoré ich pesničky vo formáte mp3, voľné na stiahnutie. Medzi nimi sa už dokonca nachádza aj jeden song z Parades. Volá sa Cutting Ice To Snow, stiahnuť si ho môžte aj tu.

Efterklang - Parades


Začíname pekne zvoľna. Z úplného ticha. Postupne sa pripája chladivá click´n´cutová sviežosť a natrhané zvuky píšťalky, nie nepodobné natrhaným kúskom chleba. Motívy sa začínajú stupňovať a obmieňať. Na tomto pozadí spieva viachlasný zbor a zrazu už počúvame veľkú zvukovú kompozíciu. V podobnom ladení budeme aj pokračovať. Započúvame sa do minimalistických hudobných sól, do nich vpleteného tichého spevu, trúbok. A noríme sa hlbšie. Do pestrého a intenzívneho sveta plného zvláštneho skladania zvukov a jeho fragmentov. Občas začne mnohohlasne, čo sa stane základom pre nasledujúce sláčiky, aby sme zrazu skončili a začali pre zmenu hravo, s prepletajúcimi sa zvukmi. Tými zľahka preplávame až k vášnivému finále prvej časti našej cesty. Správne hrdinskej, mrazivej a povznášajúcej.

Potom sa more skľudní. Nastúpi mrazivá, tichá hmla. Trvá síce len krátko, ale zvuky jej klavíra idúce až k esencii tohto zvuku zanechajú dojem. Na tento okamih budeme spomínať.

Ďalej je plavba o niečo jednoduchšia. Občas nejaký zvuk začne totižto mierne vyčnievať (napríklad trúbka, dokonca niekoľko naraz) a naša koncentrácia už nie je tak urputne zamestnávaná ako tomu bolo doteraz. Majoritné zbory z prvej časti tentoraz ustúpili, aby sa miesto nich mohol objaviť introvertný spev, niekedy takmer len šepot. Detailov sa stále obsahuje mnoho, celok je už ale o niečo prístupnejší. Stiahnu sa tmavé mraky a more rytmicky zaburáca. My zažívame jeden z najsilnejších momentov, trvá viac ako päť minút. Ďalší príde nečakane. Z vody sa vynoria morský ľudia a spustia svoje veľkolepé (nie patetické) spevy.

Jediné, čo nás začína trápiť, je stále chladnejšia voda. Aj tá hudba nám začína mrznúť, spomaľovať. Padajú prvé vločky, vyťahujeme prvé kožuchy. Pravidelnými pohybmi rozrážame ľadové kryhy, ktoré sa nám stále častejšie dostávajú do dráhy a sekáme ich na všade poletujúci sneh. A tu, znenazdajky, skončíme.


Ako ste správne postrehli, toto nebola bežná recenzia. To preto, že Parades nie je bežný album. Parades je druhý album dánskej pätice Efterklang (po dánsky ozvena). Toto zoskupenie má istý perfekcionictický vzťah k hudbe - 50 minút hudby, ktoré na albume zaznejú, nahrávala 18 mesiacov. Aj výpočet hostí, ktorých si na album pozvala je viac než zaujímavý. Je ich viac než 30 a nachádzajú sa medzi nimi napríklad tri rôzne zbory, strunové kvarteto, či dychové kvinteto. Okrem prahnutia po výborných nahrávkach Efterklang charakterizuje aj množstvo práce, ktoré sú schopný vykonať. V apríli totižto vydali minialbum Under Giant Trees. Oproti novinke znie "intímnejšie", tentoraz vidíme aj ráznejšie a zvukovo bohatejšie stránky Efterklangu. A to je dobre.

Novinka Parades oficiálne vychádza 15. októbra.

Rihanna zachraňuje situáciu!

Hneď na začiatok musím priznať, že titulok nie je úplne pravdivý. Rihanna sa totiž situáciu snaží zachrániť. V poslednej dobe vydala totiž priveľa singlov (Shut Up And Drive a Don´t Stop The Music), ktoré sa prekrývali nielen navzájom ale dokonca zároveň s Umbrellou, ktorá bola ešte na popredných miestach hitparád. Teraz sa Rihanna rozhodla sústrediť na promovanie jediného singla a to Shut Up And Drive, v posledných dňoch ho zaspievala na VMA, v The Tyra Banks Show a naposledy včera, 13. septembra, v show Ellen DeGeneres. Inak, nakonci Ellen oznámi že všetci v publiku dostanú vlastné CD Good Girl Gone Bad, to preto všetci tak šalejú.

Natasha Bedingfield - Say It Again (video)

Približne pred hodinou sa na internet dostalo video k singlu Say It Again od Natashe Bedingfield, na ktorom spolupracoval aj Adam Levine z Maroon 5. Je to tretí singel z európeskeho albumu N.B., ktorý Natasha vydala už v apríli. Video sa natáčalo minulý mesiac v Mexico City, je také mierne "lenivé", jednoduché a k singlu sa jednoznačne hodí.
Inak, Natasha vydá N.B. v USA už 6 novembra! Na americkú verziu albumu nahrala jeden song naviac a je to duet Love Like This, ktory naspievala so Seanom Kingstonom (mladý spevák, v USA sa dostal na vrchol Billboard HOT100 so songom Beautiful Girls).

Novinky Alicia-e Keys...



Takže, momentálne máte možnosť vidieť tri exkluzívne promo fotky, ktoré Alicia nafotila kvôli blížiacemu sa vydaniu jej nového albumu As I Am, ktorého dátum vydania je stanovený na 13 novembra tohto roku. Pokiaľ ich chcete vidieť v plnej kvalite, stačí na nich jednoducho kliknúť.

Na net sa dostal aj pravdepodobne pravý cover spominaného albumu As I Am, ktorý môžete vidieť, ak kliknete tuto.

Alicia je momentálne v Japonsku, kde mohutne promuje singel No one, ktorý odspievala aj na VMA v Las Vegas. Spomínané vystúpenie si môžete pozrieť tu.

Monrose - Strictly Physical (video)

Ešte v začiatkoch NH som vám predstavil nemecké popové trio Monrose, ktoré vzniklo v súťaži Popstar. Posledné projekty vzniknuté počas tejto súťaže boli totálne prepadáky, no dievčatám z Monrose to celkom ide. Ich letný singel Hot Summer sa dostal na vrchol singlového rebríčka v Nemecku a objavil sa na popredných miestach viacerých euópskych hitparád. Terz dievčatá prichádzajú s druhým singlom, Scritly Physical, ktorý pochádza z rovnomenného albumu. Song je to zaujímavý, v zahraničí ho prirovnávajú ku Say It Right od Nelly Furtado, tak ako Hot Summer prirovnávali ku songu Maneater. Video k Hot Summer bolo veľmi lacné, také, akoby bolo slovenské. Tentokrát sa vydavateľskáý spoločnosť rozhodla do dievčat investovať o čosi viac a výsledok sa dostavil, video je super. Dievčatám držím palce, pretože robia ozaj kvalitnú hudbu a dúfam, že im to vydrží čo najdlhšie...

štvrtok 13. septembra 2007

Nové single Ashanti a Kylie!


Ashanti sa momentálne pripravuje na vydanie nového albumu a tak prišlo aj oznámenie o novom singli, ten sa bude volať Hey Babe (After The Club). Prvým singlom teda prekvapivo nebude song Switch, v ktorom jej dopomáha jej priateľ Nelly a ktorý sa dostal na internet už v júni. Nový Ahantin album vychádza 4 decembra a dostal názov The Declaration.

Okrem Ashanti a Britney sa na hudobnú scénu vracia po nie najkratšej prestávke aj Kylie Minogue. Tá musela prerušiť svoju spevácku kariéru kvôli zákernej rakovine prsníka, z ktorej sa už vyliečila. Momentálne je v príprave nový album, ktorý má zatiaľ pracovný názov Kylie X. Z neho pochádza aj nový singel 2 Hearts, ktorého dátum vydania je 5 november.

streda 12. septembra 2007

Exkluzívne akustické vystúpenie JoJo!

10 septembra, teda v pondelok, vystúpila speváčka JoJo prvýkrát naživo na internete. Jej vystúpenie streamoval portál paltalk.com. Na internet samozrejme unikli niektoré songy vo formáte MP3, menovite Leave, Deja Vu (cover Beyonce-inej piesne), Just Friends, Keep On Keepin´ On, Weak. Okrem toho zaspievala aj jeden z posledných singlov, Too Little Too Late, ktorý sa však na internete neobjavil. JoJo spievala fantasticky! Jej staršie songy v akustických verziách znejú lepšie než kedykoľvek predtým a Deja Vu zaspievala naozaj úžasne, oplatí sa vypočuť.

Kanye West feat T-pain - Good Life (video)

Kanye West vydáva po obrovskom hite Stronger ďalší singel s rovnakými ambíciami dobiť všetky rebríčky, ktoré sa budú dať. Singel Kanye šikovne odpromoval aj na VMA, vystúpenie patrilo medzi to najlepšie, čo sme mali v daný večer možnosť vidieť. Aj vďaka tomu na mňa ten song pôsobí o čosi lepšie. Video je naozaj kvalitné, osobne sa mi veľmi páči hra s farbami a textom, vyzerá to "cool".

utorok 11. septembra 2007

Evanescence - Good Enough (video)

Song Good Enough je štvrtým singlom skupiny Evanescence z albumu the Open Door. Celý song má na svedomí Amy Lee a video sa natáčalo prekvapivo blízko, no nie v Čechách. Skupina podnikla výpravu do BUdapešti, kde na ňom pracovali približne štyri dni. Song je to príjemný, video vcelku v pohode, no vôbec nechápem, prečo ho natáčali práve v Budapešti, keď z nej nie je nič vidno. Asi to ta jednoducho bolo lacnejšie...

Nový song od Madonny

Na internet unikol pravdepodobne jeden z pripravovaných songov, ktoré sa ocitnú na Madonninom novom albume. Volá sa Candy Shop a odhadujúc podľa zvuku, s najväčšou pravdepodobnosťou ho produkoval slávny Pharrell. Madonna asi chcela zakúsiť trochu hip-hopu, pretože pesnička v podstate postráda akúkoľvek melódiu. A tradične obsahuje jednoduchý, až prihlúply text.

Backstreet Boys - Inconsolable (song)

Takže, týpci z Backstreet Boys sú ešte stále spolu až na to, že Kevin zo skupiny odišiel. To chalanom však očividne nevadí a pripravujú nový album Unbreakable, z ktorého sa dostal na net už aj prvý singel, Inconsalable. Je zaň zodpovedný tým producentov, ktorý má na svedomí aj What´s Left Of Me od Nicka Lacheyho. Album sa na pultoch obchodov podľa Briana a AJ-a objaví už 30 októbra. Od 27. augusta je aj vo vysielaní amerických rádií a nemyslím že bude trvať dlho, kým sa dostane do Expresu či iných slovenských... Vypočuť si ho môžete aj u nás...

The Veronicas - Hook Me Up (video)

The Veronicas pochádzajú z Austrálie a mohli by ste ich poznať na základe songu 4ever. Aj na Slovensku dali vďaka nej o sebe vedieť a vytvorili si vcelkuz slušnú fanúšikovskú základňu. Teraz prichádzajú s novým songom a videom. Hook Me Up pochádza z nového albumu, ktorý zatiaľ nedostal názov a ani dátum vydania. Song je to inak veľmi dobrý, nákazlivý. Mierne elektro pop v ich podaní chytí a tak skoro nepustí. Klip je tiež podarení, presvedčte sa sami...

Novinky o albume Ashlee Simpson...


· Ashlee Simpson pripravuje svoj tretí štúdiový album a ako sa blíži zatiaľ nestanovený termín vydania, uvoľnuje sa veľké množstvo informácií. Prvým singlom by mal byť song Murder a je to jeden zo šiestich songov, ktoré nahrala Ashlee za posledných niekoľkop mesiacov v Las Vegas spolu s Timbalandom. Keďže jej prevažnú väčšinu albumu produkoval Timbaland, aj zvuk bude oproti predošlým nahrávkam odlišný. Pop rockový zvuk prvej platne a disco beaty druhej budú zčasti nahradené niečím, čo sa k hip hopu približuje až nebezpečne blízko.

· Ashlee pár songov v Las Vegas už dokonca predviedla a celé to natáčala stanica MTV. Objavila sa v šak len v MTV News, žiadna samostatná relácia jej venovaná nebola a nepodarilo sa mi zatiaľ nájsť žiadne video, ktoré by vám nové songy priblížilo. Inak song Murder sa dá už aj stiahnuť ako zvonenie na telefón, takže pravdepodobnosť toho, že bude singlom ešte o niečo vzrástla.

Kelly Rowland - Ghetto (video)


Ghetto je názov nového singlu Kelly Rowland v USA. Na Slovensku ste si to možne ešte oani nevšimli, no Kelly Rowland za veľkou mlákou rozbieha veľkú sólovú kariéru. Video vyzerá vcelku dobre, song sa dá počúvať. Kelly okrem iného momentálne pripravuje ďalšie video, tentoraz ku singlu Work, ktorý vyjde vo Veľkej Británií a teda bude pravdepodobne aj singlom v celej Európe...

pondelok 10. septembra 2007

News: Coldplay, 50 Cent & Robbie Williams

Čo by to bol deň bez hudobnej novinky, že? Dnes máme pre vás tri.

Coldplay odhalili prvé podrobnosti ich nového albumu. Informácia hovorí o počet pesničiek, o ktorých kapela uvažuje, že by sa mohli objaviť na finálnom trackliste. Na svojom oficiálnom blogu taktiež potvrdili, že po mesačnej pauze sa práve vrátili do štúdia. Píšu:"Plán bol vždy nahrať krátky album. Nie viac ako 42 minút. 9 pesničiek (približne)." Do finálnej zostavy by to podľa ich slov mohli dotiahnuť napríklad: Lost!, Cemeteries Of London, Violet Hill, Yes!, Leftrightleftrightleft, alebo aj Rainy Day.

50 Cent odhalil, že by veľmi rád spolupracoval s Robbie Williamsom. Americký rapper, ktorý dnes vydal svoj nový album"Curtis" povedal, že sa s Robbiem rozprával ešte predtým ako album nahral. Obaja boli ale príliš zaneprázdnení a tak svoju spoluprácu museli odložiť. 50 Cent taktiež oznámil, že nebude tráviť veľa času s priateľmi a poradcami Dr.-om Dre a Eminemom, hoci potvrdil, že na novom Eminemovom albume bude hosťovať. "Eminema, ani Dr. Dre-a teraz veľmi nestretávam. Je to hanba. Všetci máme ale veľa práce."

Najviac sťažovať sa môže ale aj tak Britney, ktorej príšerné vystúpenie na VMA sa stalo témou (minimálne) dňa na celom internete. Aspoň že ju podržal P. Diddy na party v Hard Rock Hotel, kde sa spolu stretli. Kritika sa ale nevyhla ani samotným VMA a MTV, ktorú Justin Timberlake vyzval, aby púšťala viac klipov a menej reality show.

Mapovali sme pre vás VMA...

Takže, je koniec. Samozrejme len čo sa VMA týka, náš web pokračuje ďalej ale už len takým tým bežným životom. Otázka znie, aké boli VMA? Slabé, až priveľmi slabé. Celý tohtoročný koncept vysielania z hotelu bola úplna hlúposť. Okrem hlavnej show sa totiž v rôznych izbách odohrávali párty a réžia do nich tak zvláštne prestrihávala. Často nenechali dané vystúpenie odpievať speváka celé, nejako to sekli pre koncom a celé to tak vyznelo hrozne chaoticky.
Klinec do rakvy zasadila VMA tohto roku Britney paradoxne na začiatku. Jej vystúpenie nielenže vyznelo amatérsky, ale vyzeralo tak, akoby mala slečna/pani (nepoznám jej momentálny stav) chuť spať nie spievať. Napriek tomu všetkému sme mali možnosť vidieť pár zaujímavých a naživo odpievaných vystúpení... Zoznam s jednotlivými videami nájdete pod článkom, prajem prijémne pozeranie...


Ako jediný spomedzi slovenských webov sme pre vás mapovali MTV Video Music Awards 2007, ďakujeme za pozornosť...

Britney a comeback? Čože?!

Takže, budík poctivo nastavený na 03:00 ma pekne zobudil, aby som si mohol porieť MTV Video Music Awards. Po pravde, prešla ešte len nejaká pol hodinka a ja sa už opäť chystám spať, prečo? Položme si otázku, ktoré vystúpenie sme čakali najviac? Odpoveď je asi rovnaká, comeback Britney Spears... Britney nakoniec vystúpila ako prvá, no "spievala" na playback... Zase... Aká blamáž, najmä keď v posledných rokoch boli VMA o výnimočných vystúpeniach (Kelly Clarkson - Since U Been Gone) a teraz? Trapas v podobe playbacku slečny Spears. Inak cenu Monster Single Of The Year získala Rihanna so songom Umbrella... Rihanna prišla v naozajných pekných ružových šatách, pekne sa poďakovala a hľa, reklama!

nedeľa 9. septembra 2007

Švédske novinky

Švédi vedia robiť pop lepšie ako hociktorý iný národ. Nie, teraz nemyslím na ABBU, ale súčasnú hudbu. Pamätáte sa na jednu z najlepších piesní minulého roku od Peter Bjorn and John - Young Folks? Hosťovala v nej talentovaná speváčka s nádherne jemným hlasom Victoria Bergsmann. Minulý rok opustila svoju domácu kapelu The Concretes a už toto leto vydala svoj debut pod menom Taken By Trees pomenovaný Open Fields. Ak máte chuť na jej milú, jednoduchú hudbu, navštívte jej MySpace stránku. Celý album Open Fields sa tam dá vypočuť.

Druhou, viac než čerstvou novinkou, bude informácia o ďalšom Švédovi, Jensovi Lekmanovi. V týchto dňoch mu v domácej Škandinávii vychádza druhý radový album Night Falls Over Kortedala (svetovo bude vydaný začiatkom októbra). V päťdesiatych minútach vás pozve do svojej nekonfliktnej krajiny plnej radosti, sláčikov a trúbok, jednoduchých textov o láske a melanchólií, či nenápadného samplovania. Všetko navyše okorenené rôznymi drobnosťami - občasným prudkým zrýchlením, alebo aj "zrútením" pesničky. Od rešpektovaného hudobného serveru pitchforkmedia.com si za toto dielo vyslúžil vysoké hodnotenie 9/10. Máme pre vás malú ochutnávku, pieseň Friday Night At The Drive-In Bingo.

Nicole Scherzinger a jej príprava na VMA

Ako som už v článku o headlineroch spomínal, Nicole Scherzinger vystúpi pred hlavnou show odovzávania VMA. Je škoda, že nevystúpi počas hlavného programu, no pri takom "pretlaku" obrovských hviezd je to logické. Predstaví song "Whatever U Like" a to spolu s rapperom Lil Wayne. Celé vystúpenie si pripravovali približne 2 hodiny a ľudia, čo to videli sa jednoznačne zhodli v tom, že bude nesmierne sexy! Takže pár obrázkov z prípravy... Pre ďalšie novinky o VMA ostante naladení!

Doposiaľ tajné detaily k vystúpeniu Britney Spears!

Tak tieto informácie vám naozaj nemôžem odoprieť! Je jasné, že Britney už máme všetci pomaly dosť, no na internete som našiel fakt prekvapivé info, ktoré bolo doposiaľ tajné! Napriek tomu nemusí byť 100% pravdivé. Je to niečo ako keď Nový Čas uverejní "tajný" priebeh finálovej časti SHS, niečo podobné sa teda objavilo aj na nete ohľadom vystúpenia Britney.
- Britney show zatvorí, nebude ju teda otvárať
- celé vystúpenie bude pozostávať zo songov Gimme More a balady Cry
- bude to doposiaľ jej najkomplexnejšie vystúpenie, bude tancovať pri mnohých zrkadlách a bude sa na scéne objavovať a zničoho nič miznúť... Celé je to dielom Crissa Anglea, s ktorým si ževraj niečo začala
- niektorí tnečníci budú poletovať vzduchom!

Nelly Furtado na VMA s novou farbou vlasov!

Nelly Furtado sa predvčerom objavila ne jednej tzv. pre-VMA-party s novými vlasmy! Svoju novú blond farbu predstavila v Jet Nightclub v Las Vegas a ajkeď ju mám vcelku rád, musím povedať, že blond vlasy sa jej vonkoncom nehodia. Oveľa lepšie vyzerá s tmavými vlasmi. Napriek všetkému však dnes v noci vystúpi na VMA, kde patrí medzi headlinerov. Pre viac info o VMA ostante naladení! zdroj

Trochu iná zábava


C.Y.O.A. Tak sa volá electropunkový song od mladého amerického chlapčensko-dievčenské dua Hearts Revolution. Video pekne využívajúce stop-motion techniku ukazuje príbeh dobre známi. Lady sa vyoblieka a ide sa zabaviť do mesta. Páči sa vám streetart alebo sexi modelky? C.Y.O.A. by vás mohlo osloviť. Na YouTube si video za dvadsať dní pozrelo už 140 tisíc ľudí.

Páči? Nepáči? Komentuje!

Sophie podporí Take That

Znovuzrodení Take That si pozvali Sophie Ellis-Bextor, aby ich podporila v britskej časti ich európskeho turné. Sophie, ktorá tento rok vydala svoj tretí album Trip The Light Fantastic, zrušila vlastné turné, aby sa ku chalanom mohla pripojiť. Ako sama hovorí: "Som vzrušená. Minulý rok som videla ich show a hneď som si ich zamilovala." Len dodáme, že turné začína už o mesiac, prvá zastávka bude v Belfaste.

Hudobná úroda prichádza!

Tohtoročný jesenný hudobný zber je naozaj veľmi bohatý a tak sme pre vás pripravili kalendár s dátumami vydania albumov hviezd hudobného neba:

11. September
50 Cent - Curtis
Kanye West - Graduation

18. September
Reba McEntire - Reba Duets
Barry Manilow - The Greatest Songs of the Seventies
KT Tunstall - Drastic Fantastic
James Blunt - All The Lost Souls
Gloria Estefan - 90 Millas
Simon & Garfunkel - Live 1969
Rogue Wave - Asleep At Heaven's Gate

25. September
Rascal Flatts - Still Feels Good
Foo Fighters - Echoes, Silence, Patience, and Grace
Keyshia Cole - Just Like You
Will.I.Am - Songs About Girls
HIM - Venus Doom
Wayne Wonder - Foreva
Gorillaz - D-Sides

2. Október
Faith Hill - The Hits
Matchbox Twenty - Exile On Mainstream
Bruce Springsteen - Magic
Dashboard Confessional - The Shade of Poison Trees
Nightwish - Dark Passion Play
Annie Lennox - Songs of Mass Destruction
Mick Jagger - The Very Best of Mick Jagger

9. Október
LeAnn Rimes - Family
Jennifer Lopez - Brave
Vanessa Carlton - Heroes And Thieves
Eric Clapton - Complete Clapton [2 CDs ]

16. Október
Santana - Ultimate Santana
Jimmy Eat World - Chase This Light
Baby Bash - Cyclone
Nicole Scherzinger - Her Name Is Nicole
Shaggy - Intoxication

23. Október
Carrie Underwood - Carnival Ride
Ashanti - The Declaration
Seal - System
Juanes - La Vida Es Un Ratico
The Thrills - Teenager
Babyshambles - Shotter's Nation

30. Október
Duran Duran - Red Carpet Massacre
Eagles - The Long Road Out Of Eden
Backstreet Boys - Unbreakable

6. November
Alicia Keys - As I Am
Chris Brown - Exclusive
Wyclef Jean - Carnival II (Memoirs of an Immigrant)

13. November
Amy Winehouse - Frank
Celine Dion - Taking Chances
Ja Rule - The Mirror
Wu-Tang Clan - The 8 Diagrams
Britney Spears - ??? (thnx Daniel)

20. November
Mariah Carey - Illusions: The Butterfly Within
Kylie Minogue - ???
Lenny Kravitz - ???
Daft Punk - Daft Punk Alive 2007

Myslím, že vybrať si môže naozaj každý...

Vyhodnotenie ankety, privítanie redaktorov...

Po viac ako dvoch mesiacoch nastal ten správny čas na to, aby sme uzavreli našu anketu o treťom albume Kelly Clarkson s názvom My December. Naši čitatelia sa zhodli v tom, že album bude úspešný! Až 75% z vás totiž zvolilo túto odpoveď. Zvyšných 25% čitateľov NH (novej hudby) Kelly veľmi neverilo, no teraz, s odstupom času môžeme už s čistým svedomím povedať, že Kellyin najnovší počin úspešný je, doposiaľ sa ho predalo viac ako milió kusov!

Okrem toho chcem na našom webe privítať aj dvoch nových redaktorov, ktorí, ako ste si už určite všimli, začali prispievať a neustále hľadajú na internete nové informácie zo sveta hudby... Takže im prajem veľa chuti do písanie!

Mapujeme pre vás VMA!


Takže, sme jediný zo slovenských webov, ktorý vám bude prinášať aktuálne informácie o VMA. Okrem toho, že do štartu programu sa dozviete mnoho noviniek, budeme web aktualizovať aj počas noci, keď budú MTV Video Music Awards prebiehať. Komplexné informácie z priebehu VMA sa dozviete len na novahudba.blogspot.com !

Exkluzívne zábery z poslednej Britney-inej skúšky pred VMA!


Viem, s Britney sa to na NH v poslednej dobe naozaj preháňa, ale je to naozaj asi jediné veľmi propagované vystúpenie na MTV Video Music Awards. MTV uvolnilo krátku ukážku, kde Britney vôbec nič nespieva, no zato dosť tancuje. Musím sa priznať, že na jej vystúpenie som ohromne zvedavý, pretože na VMA sa väčšinou spieva naživo a Britney práve živý spev v láske príliš nemá... Takže uvidíme ;)

sobota 8. septembra 2007

Komajota - Ukradnutý (video)

Konečne aj slovenská novinka! Historický prvý post o niekom zo slovenskej hudobnej scény!
Takže, skupina Komajota minulźňý týždeň predstavila nový videoklip ku ich druhému singlu, Ukradnutý. Pieseň to je letná, priam z nej srší dobrá nálada. Video patrí opäť medzi slovenskú špičku, spáchal ho Jaris, takže je to jasné. Vychutnajte si ho...

KT Tunstall - Drastic Fantastic

KT Tunstall trvalo skoro 3 roky, kým sa dopracovala k vydaniu druhého štúdiového albumu. Tri roky trvalo čakanie na ďalší vynikajúci album z pera tejto speváčky, textárky a skladateľky. Hneď na začiatku teda prezrádzam podstatnú vec, album je úplne super.

Musím sa priznať, že album Eye To The Telescope ma veľmi neoslnil. Možno to bolo tým, že naozaj nebol až tak dobrý, možno bol jednotvárny a možno som bol primladý na to, aby som tento štýl hudby pochopil. Ľudia sa však menia a tento KTin počin je z môjho pohľadu úžasný. Nie, na CD sa nenachádza veľa skladieb, ktoré bude eXpres hrať od rána do večera ako napríklad skoro polovicu posledného albumu Nelly Furtado. Práve prvý vybraný singel Hold On má šancu zaujať hudobných dramaturgov v „normálnych“ (rozumej komerčných) rádiách. Inak sa s ďalšími singlami pravdepodobne stretneme jedine na rádiu_fm.

KT ostáva verná svojmu štýlu. Mix popu, rocku, folku a alternatívy mi pripadá pri jej podaní úplne prirodzený. Najmenej a paradoxne najviac je výrazný vplyv folku. Nie je ho jasne počuť a nedá sa presne zadefinovať, no je skoro v každej piesni, je ho cítiť na pozadí. Nehovorím o hudobnom štýle bratov Nedvědovcov, skôr o folku, ktorý v dobách minulých produkovala už spomenutá Nelly Furtado. Napriek všetkému sú skladby o čosi viac mainstremovejšie, KT sa nesnaží robiť s hudbou doslova vedecké pokusy ako Björk. Skôr sa nesnaží držať mainstream zásad, ktoré by ju dostali na obrazovky MTV či do playlistov rádií.

Oproti minulému albumu má tentokrát každý song svoju „osobnosť“. Nesplývajú do jedného celku, nie je problém ich rozlíšiť. Aj napriek tomu vytvárajú jedno kompaktné dielko. Či sa už jedná o alternatívne rockové skladby s tempom, ktoré nepustí alebo o pomalé balady mierne pripomínajúce (aspoň po hudobnej stránke) Norah Jones. Hneď prvá skladba albumu Little Favours sa dá považovať za alternatívny rock, song sa pekne odvíja od prvých sekúnd a až po posledné gitarové riffy nepustí. Paper Aeroplane, skladba s číslom dva, je zasa príkladom druhej skupiny skladieb. Balada s naozaj pomalým tempom a precíteným spevom, ktorá však nenudí a zaujme na prvé počutie. Zvyšok skladieb na albume by sa teda dal roztriediť do týchto dvoch kategórií, no aj napriek tomu sa n ňom nájdu úžasné songy.

Tri takéto nasledujú v playliste za sebou. Funnyman ako predstaviteľ alternatívy, Hold On ako prvý vcelku chytľavý singel a Hopeless, song mierne ochutený brit popom. Pravdepodobne sa jedná o trio najvýraznejších songov na albume, no aj napriek tomu sú zvyšné piesne veľmi dobré. Ku koncu albumu má paradoxne prebrala balada Beauty Of Uncertainty. Pred ňou sa totiž veľa balád na albume nejako nenachádza, práve preto ešte väčšmi vystupuje z radu. KT v nej ukazuje svoje spevácke umenie a kúzelný záver nenechá nikoho chladným.

KT nie je ani zďaleka podobná speváčkam ako Rihanna, ktoré majú na albume tak dva či tri hity a ostatné piesne pôsobia len ako výplň prázdneho miesta na CD. Nie, KT naozaj nevydala takýto album. Po niekoľkých počutiach mám pocit že všetky songy stoja za zmienku, že by som mal o každom niečo napísať. Je pravda, že niektoré sú trošku výraznejšie, iné trošku menej, no nie je medzi nimi priepastný rozdiel, ktorý by v tejto recenzii nespomenuté skladby zhadzoval do niekam hlboko k hranici priemeru. To ani zďaleka nie.

KT nahrala album, na ktorý som dlho čakal. Alternatívnu pecku, ktorú si pustím keď ma už prestanú baviť všetky tie hitparádovky. Keď budem nervózny a celá moja hudobná knižnica indie rocku do mňa bude vháňať ešte väčšiu zlosť, keď už nebudem mať náladu na Norah Jones, keď sa budem chcieť zamyslieť pri krásnych baladách či vypnúť pri rýchlejších rockovejších songoch. Takže to bude asi dosť často...

Lily Allen je single...

Britská spevácka hviezda sa na párty po odovzdávaní výročných cien magazínu GQ trochu v podnapitom stave (neskôr ju odtiaľ vyhodili) priznala, že sa po dva a pol roku rozišla so svojím priateľom Sebom Chewom. Dôvody rozchodu neuviedla, no tvrdí, že byť opäť voľná je trochu čudný pocit a že má strach, či si vôbec niekoho ešte nájde.

Ja osobne jej držím palce! A čo vy?

Rihanna má o doživotný luxus postarané!


Že prečo? Jednoducho preto, lebo spolu s Hilary Duff (19), Danielom Radcliffom (17) a Hayden Panettiere (17) tvoria štvoricu najbohatších teenagerov v Hollywoode. Devätnásť ročná hviezda, ktorá pochádza z Barbadosu si svoje konto niekoľko krát znásobila hlavne v poslednom polroku, kedy za prvé dva týždne od vydania svojho albumu Good Girl Gone Bad predala viac ako 200 tisíc kusov a dlhé mesiace sa držala na prvých miestach hitparád s už takmer zľudovelým hitom Umbrella. Napriek tomu však o sebe tvrdí, že je veľmi šetrná a nerada peniaze len tak rozhadzuje. Jediné dve veci, ktoré si však nikdy neodoprie sú make- up a topánky.

Kelly otvorila nový ročník NFL!

Kelly predvčerom otvorila nový ročník NFL (liga amerického futbalu) a to vo veľkom štýle. Nie, nebolo to tak uletené ako Since U Been Gone na VMA pre niekoľkými rokmi, no Kelly si to aj tak užila, pobehala scénu, podala ruky fanúšikom a skákala ako divá. Napriek tomu spievala naozaj ukážkovo... Napriek tomu, že Kelly sa veľmi nedarí, snaží sa promovať svoj album ako sa len dá a aj napriek tomu, že jednotlivé single veľmi úspešné nie sú, album sa predáva vcelku dobre. Za menej ako 2 mesiace od vydania sa predalo viac ako milión kópií a to Kelly ešte len čaká na nejaký "killer" song, ktorým dobije svetové rebríčky. Dúfajme, že na albume taký nájde a že sa jej to podarí, ehm...

Novinky Vanessy Carlton...


Vanessa Carlton sa stala známou najmä vďaka songu "Thousand Miles" no odvtedy o nej nebolo nejako veľmi počuť. Teraz sa však vracia na hudobnú scénu s novým albumom Heroes and Thieves, ktorý vyjde už onedlho a tak sa na net dostáva vcelku pekné množstvo noviniek...

· Kliknite sem, ak si chcete pozrieť celý cover nového albumu, ktorý spatrí svetlo sveta už v októbri

· Kliknite sem, ak si chcete vypočuť nový song Put Your Hands On Me. Je to naozaj dobrá klavírna balada, song však stále znie ako nie veľmi hotové demo...

Koho uvidíme na MTV Video Music Awards?

Takže, na nete sa objavil definitívny zoznam koncertujúcich, takže tu ho máte...

Pred show vystúpia: Lil' Wayne & Nicole Scherzinger

Počas show: BRITNEY SPEARS (to celé otvorí, ako som spomínal), Timbaland, 50 Cent, Akon, Cee-Lo, Chris Brown, Common, Fall Out Boy, Foo Fighters, Nelly Furtado, Gym Class Heroes, Daniel Merrieweather, Rihanna, Mark Ronson, Soulja Boy, T-Pain, Kanye West, Alicia Keys, Adam Levine, Mastodon, Serj Tankian zo System of a Down, Josh Homme a Troy Van Leeuwen z Queens of the Stone Age

Vyzerá to celkom zaujímavo, no nie? Problém je v tom, že po minulé roky bolo oveľa menej vystupujúcich, no jednotlivé vystúpenia boli dobre vyhypované (prosto sa o nich všade veľa písalo a tak). Tento rok sa dá povedať, že jediným naozaj očakávaním vystúpením je otvorenie show, ktoré bude mať na svedomí Britney. Ja sa osobne teším na FOB, Foo Fighters, Gym Class Heroes, Aliciu, Rihannu... No každý z nás si tám nájde svoje.


Na čo sa tešíte najviac vy? Komentujte...

Mužom roka opať rapper!

Kanye West bol magazínom GQ vyhlásený za medzinárodného muža roka 2007. Tento magazín toto ocenenie udeľuje každoročne a tentokrát sa ceremoniál konal v londýnskom Royal Opera House. Rapper a producent týmto nasledoval ďalšieho velikána svetového hip-hopu a okrem toho aj vlastného vydavateľa Jay-Zho, ktorý sa týmto ocenením mohol pýšiť v roku 2005.
Pre Kanye West-a, ktorý momentálne valcuje rebríčky svojou singlovou peckou Stronger, nemohlo toto ocenenie prísť vo vhodnejšom čase, keďže na 11. septembra plánuje vydanie svojho tretieho albumu nazvaného Graduation. Táto reklama mu určite pomôže aj v úsilí o vyhratie stávky, ktorú uzatvoril s kolegom 50-Centom. Stávka spočíva v tom, že rapperi vydávajú albumy v ten istý deň a súťažia o to, ktorý predá viac albumov. A to, že stávku páni neberú na ľahkú váhu vyjadril 50-Cent vo vyhlásení, že ak ju prehrá jeochotný vzdať sa svojej kariery.
( veď zarobené už aj tak má...hm?)