pondelok 10. septembra 2007

News: Coldplay, 50 Cent & Robbie Williams

Čo by to bol deň bez hudobnej novinky, že? Dnes máme pre vás tri.

Coldplay odhalili prvé podrobnosti ich nového albumu. Informácia hovorí o počet pesničiek, o ktorých kapela uvažuje, že by sa mohli objaviť na finálnom trackliste. Na svojom oficiálnom blogu taktiež potvrdili, že po mesačnej pauze sa práve vrátili do štúdia. Píšu:"Plán bol vždy nahrať krátky album. Nie viac ako 42 minút. 9 pesničiek (približne)." Do finálnej zostavy by to podľa ich slov mohli dotiahnuť napríklad: Lost!, Cemeteries Of London, Violet Hill, Yes!, Leftrightleftrightleft, alebo aj Rainy Day.

50 Cent odhalil, že by veľmi rád spolupracoval s Robbie Williamsom. Americký rapper, ktorý dnes vydal svoj nový album"Curtis" povedal, že sa s Robbiem rozprával ešte predtým ako album nahral. Obaja boli ale príliš zaneprázdnení a tak svoju spoluprácu museli odložiť. 50 Cent taktiež oznámil, že nebude tráviť veľa času s priateľmi a poradcami Dr.-om Dre a Eminemom, hoci potvrdil, že na novom Eminemovom albume bude hosťovať. "Eminema, ani Dr. Dre-a teraz veľmi nestretávam. Je to hanba. Všetci máme ale veľa práce."

Najviac sťažovať sa môže ale aj tak Britney, ktorej príšerné vystúpenie na VMA sa stalo témou (minimálne) dňa na celom internete. Aspoň že ju podržal P. Diddy na party v Hard Rock Hotel, kde sa spolu stretli. Kritika sa ale nevyhla ani samotným VMA a MTV, ktorú Justin Timberlake vyzval, aby púšťala viac klipov a menej reality show.

Žiadne komentáre: