utorok 25. septembra 2007

Take That - Rule The World (video)

V pondelok ráno mala na rádiu Expres premiéru pieseň Rule The World od Take That. Moderátor, hudobný dramatik alebo ktokoľvek ju tam uvádzal to dosť emotívne prežíval, že aký je to úžasný song atď. Je pravda, že Take That sa posunuli ďalej a naspievali prvý soundtrack ich kariéry (k filmu Stardust), ale aj napriek tomu je to také, no... Každopádne sa pripájam k Expresu a exkluzívne predstavujem nové video.

4 komentáre:

Anonymný povedal(a)...

Ahoj, prepac, ale nemozem s tebou suhlasit. Ten song je fakt dobry! Nikdy som nebola faninkou boybandov, ale novy Take That fakt prekvapil. Beautiful world je skvely album a z chalanov sa stali muzi, takze o ziadnom boybande uz nemoze byt ani reci. Myslim, si teraz robia ovela lepsiu hudbu nez predtym. Ved si ju ciastocne aj tvoria sami (samozrejme su tam aj ini ludia, producenti a dalsi hudobnici). Comeback tak That bol naozaj fenomenalny.

Anonymný povedal(a)...

Take That presli obrovskou premenou co sa ich hudobneho prejavu tyka, patri im za to moj obdiv, novy singel uz mam a je velmi dobry, takze takisto si dovolim nesuhlasit:)

Anonymný povedal(a)...

Tiež si dovolím nesúhlasiť. Na Starduste (Hviezdny prach) som bola v kine dokonca dvakrát a hudba ma uchvátila. A pri poslednej, titulkovej pesničke sme len sedeli a počúvali ju. Počula som ju potom neskôr na Exprese a okamžite som hľadala, že ako sa to volá. V prvej chvíli som neverila, že to naspievali Take That, mimo to o nich veľa neviem. Mne sa to páči...

Anonymný povedal(a)...

takethat je velmi dobry a ani ja s tebou nesuhlasim oni maju dobre pesnicky ty by si taku pesnicku nenaspieval