streda 19. septembra 2007

Ďalší comeback na obzore!

Tentokrát bude reč o Blue. Táto britská štvorica údajne veľmi silne rozmýšľa nad novým spoločným albumom. Po tom ako Lee-ho a Duncanova solo kariéra úplne prepadla bol len Simon takpovediac na výslní a podarilo sa mu vydať až dva sólové albumy, ktoré boli pomerne úspešné. Prekvapivo však on nebol tým, ktorého museli k návratu prehovárať. On osobne sa nechal počuť, že mu ostatní chalani chýbajú a že vystupovať sám je oveľa nudnejšie ako spolu s nimi. Tým tvrdohlavým bol Duncan, ktorý si comebackom nebol až taký istý. No teraz je už všetko vraj fajn a tak sa môžme tešiť na ďalší veľký návrat.

5 komentárov:

Anonymný povedal(a)...

super clanok...len tak dalej

Anonymný povedal(a)...

skupinu povazujem za najlepsiu a moju najoblubenejsiu skupinu maju skvele skladby co dodat dufam ze sa im comeback vydari rovnako take that tesim sa

Anonymný povedal(a)...

Jááááááj strasne sa na ich comeback tesim!!!!strasne ich zboznujem a robia spolu super hudbu!!!aj koncerty su super!!!ked niesu spolu tak to nieje ono!chalani vela stastia a len tak dalej!

Anonymný povedal(a)...

Super, konecne. Trvalo im to sice dlho, ale sme sa dockali!!!!Blue su skveli a solovo to bolo velmi suche.Ale niektore pesnicky sa im vydarili, napr. LEE:Real love, alebo Duncan:Sooner or later. Len im drzim palce, aby im to vyslo:-)

Anonymný povedal(a)...

to je superr bola to najlepsia skupina na svete a mali uzasnee pesnicky len dufam ze sa ten comeback podariii.....milujem ich....