piatok 29. júna 2007

Spice Girls opäť spolu!

Už som o tom písal a všetko vyšlo ako malo, Spice Girls sa dali opäť dokopy. Natočili vcelku milé, približne 8 minútové video o tom, aké sú vlastne happy že sú späť. Čakal som, že to bude len nejaká oblbovačka, pretože je viac-menej jasné, že to robia kvôli peniazom a celé je to dielo Simona Fullera. Dievčatá sa k Simonovy bez najmenších problémov priznali, čo sa im určite ráta. Oznámili celosvetové turné a kampaň "Stop to the Top". Od pondelka sa budú snažiť dostať song STOP na vrchol britského singlového rebríčka, pretože je to jediný singel, ktorému sa to nepodarilo. Inak, nikto nespomenul akýkoľvek comebackový singel či album. Geri dokonca viackrát zahlásila, že to je možno posledná šanca vidieť ich spoli LIVE, pretože nechcú skončiť ako Rolling Stones... Možno marketingový ťah, možno realita, však uvidíme. Každopádne nateraz sú spať a neostáva nám nič len sa z toho tešit... :D :D :D
Inak, to spomínané video:
Inak, budú úspešné? Komentáre sú vítané...

streda 27. júna 2007

Mika - Big Girl (You Are Beautiful) (video)


Tákžem exkluzivitka, Mika má nový singel!!! Napriek tomu, že Relax (Take It Easy) je podľa mňa už teraz jedným z hitov leta a v hitparádach po celom svete sa vcelku drí songu Love Today, Mika natočil ďalší videoklip, tentorez k songu Big Girl. Klip mi príde vcelku dobrý, ale najlepšie je posolstvo songu. Spieva totiž o dievčatách, ktoré sa pri enšej veternej aktivite okmažite nezlomia, ktoré na obed zjedie okrem jablka aj niečo viac. Prosto o takých tých normálnych dievčatách. Zdôrazňuje, že holka nemusí byť anorektička, aby bola pekná, s čím jednoznačne súhlasím!!!
Páči sa vám nové video? Čakám komentáre...

Justin Timberlake, newsy zo Švédska


Justin Timberlake sa momentálne nachádza na turné v Európe a novinári ho vo Švédsku ho majú v poslednej dobe vcelku radi, preotože im "vyrába" pekné a ľahko predateľné titulky bulvárnych magazínov. Keďže tam chystá koncert, najprv sa rozoberali jeho požiadavky. Nebolo to nič extra, chcel len dve šatne, v ktorých musí byť konštantných 22°C a neustály prísun čokolády značky Hershey.

Ďalej sa rozoberá jeho vzťah s Jessicou Biel, ktorí obaja tak vytrvalo popierali. Fotografi ich zastihli ako sa držia za ruky a objímajú, a keďže to bolo vo Švédsku, je jasné že Jessica ho sprevádza počas turné.

Justin si pravdepodobne nechcen vyrobil menší škandál... Počas večere v miestnej reštaurácií v Gothenborgu ho "prepadli" jeho oddané fanúšičky. Tie ho verbálne napádali (?!), prenasledovali až do hotela kde pokračovali v kriku. Justin to nejako nezvládol, vyliezol na balkón a po skupinke fanúšikov začal hádzať rôzne predmety...
zdroj

Konal Justin správna? Čakám komentáre...

Monrose - Hot Summer (video)


Konečne sme sa dočkali... Včera pred polnocou odpremiérovali Monrose ich videoklip ku singlu Hot Summer na stanici Pro7. Pravdu povedať, slabota... Song je úžasný a naozaj si zaslúžil oveľa väčšie video... Ak však mali tak malý rozpočet, mohli pridať aspoň vodu... :D Inak niektoré scény sú OK, najmä na začiatku to divé zoomovanie a odzoomovanie kamery, to je v poho... Ku koncu sa to však mierne zhoršuje... :P

Ako sa vám páči video? Čakám komenty...

Kelly Clarkson - Live at AOL Sessions

Ako som už o pár článkov nižšie spomínal, Kelly prednedávnom vydala album My December a promuje ho doslova odušu. Nie je to však promovanie za každú cenu, ako v prípade Kelly Rowland, ktorá svoj singel Like This spieva kde kade a často dosť zle. Aj toto Kellyino vystúpenie stojí zato, predviedla sa v tom najlepšom svetle... Však sa presvedčte samy :)
Never Again
Sober
Maybe
Since U Been Gone
Walk Away

Páčia sa vám nove Kellyine skladby? Čakám komentáre...

utorok 26. júna 2007

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (video)

Fakt že veľmi fresh videoklip, na net sa dostal len pred nejakou tou hodinkou! Natočený bol v Hollywoode v období od 5-22 júna a je vcelku jednoduchý, nezaujme ničím, len hudbou. Amy Winehouse je britský objav roka a musím sa priznať že jej predošlé single (až na Rehab) som veľmi nemusel, toto je však podľa mňa dostatočná retro pecka, odporúčam minimálne si pozrieť. Jednu vec na Amy vôbec nechápem, čo majú znamenať tie vlasy? :P Trolinku (viac) zvláštne... Aspoň je niečím osobitá, teda okrem jej geniálneho hlasového prejavu... :)
Váš názor na video a samotnú Amy? Čakám commenty!

pondelok 25. júna 2007

Aly & AJ - Potential Breakup Song (video)

Aly & Aj sú dve sestry, dvojičky, tak ako naše slovenské Tweens. Obe začínali už pred pár rokmi, kedy robili hudbu pre deti, ktorá sa do povedomia širokej verejnosti nikdy nedostala. A ak aj hej, tak maximálne na domovskom kontinente, resp. priamo v USA. Teraz však prešli povinným obdobím všetkých teen/detských star, ony totiž dospeli. Keďže som ich mierne poznal aj pred touto zmenou, musím povedať že je tá je dosť výrazná. Aj tak si myslím, že pre slovenské publikum ostávajú naďalej nezaujímavé a tento klip dostal miesto na blogu len preto, že tá kučeravá je vcelku pekná, no nie? :)

Nechajte kometár s vaším názorom o tej kučeravej ;) A vlastne či sa vám páči ich hudba a klip...

Info o novom albume Alicie Keys...

Alicia Keys pracuje na štvrtom štúdiovom albume už od roka 2006 a svelo sveta by mal definitívne uzrieť 23 októbra 2007. Od roku 2003 Alicia a platne The Diary Of Alicia Keys v podstate nevydala žiaden radový album, tento dostal názov As I Am a Alicia na ňom spolupracuje s Timbalandom (ktorý v poslednej dobe spolupracoval na obrovských hitoch, na pomoc pri nahrávaní albumov si ho zavolali Nelly Furtado, Justin Timberlake či Björk), Lindou Perry (naposledy pomohla Christina Aguilere spáchať dosť podstatnú časť Back To Basics) a Marsha Ambrosius. Na albume sa objavia dve songy s Johnom Mayerom, Lesson Learned a Heavy Times. "Všetko do seba prekrásne zapadá... Tento album jednoducho milujem. Je naozaj taký čerstý a nový!" zhodnotila Alicia. Z albumu zatiaľ boli potvrdené songy:

"Lesson Learned" (feat. John Mayer)
"Heavy Times" (feat. John Mayer)
"Superwoman"
"Savior"
"Reckless"
"Sweet Tooth"
"Like You'll Never See Me Again"

Justin Timberlake - Lovestoned (video)

Takže, Justin prednedávnom predstavil nový videoklip, dúfam že ste ho ešte nevideli a že som ešte aktuálny... Song Lovestoned je veľmi svieži a hodí sa na leto, klip spočiatku pôsobí zaujímavo a hodí sa k piesni, je plný modrej a každopádne je nápaditý. Po čase začne nudiť a úplne to všetko režisér zabil na konci Justinom v obleku farby bielej kávy. Ikeď aj tento krok má svoj význam, pretože aj tempo songu sa ku konci výrazne zmierni a z vcelku agresívnej piesne sa stane skoro slaďák... Video hodnotím tak na 6/10, predošlé boli určite lepšie...

Spice Girls opäť spolu?

Na začiatok musím poznamenať, že tento príspevok sa podobá na stovky podobných článočkov na aktuality.sk, ktoré pojednávajú o opätovnom spojení a obnovení Spice Girls. Jediný rozdiel je v tom, že tentokrát sú informácie, na ktorýchsa tento príspevok zakladá, oveľa hodnotnejšie a zdroj dôveryhodnejší. Spločnosť 19 Entertainment, ktorá patrí Simonovy Cowelovy a dievčatá niekedy zastupovala oznámila, že 28 Júna sa uskutoční tlačovka, na ktorej dievčatá oznámia, čo ďalej. Melllanie C v jednej relácií na BBC Radio 1 prezradila, že dievčatá sa o tom poslednú dobu často rozprávali, takže tieto "klebety" sa naozaj zakladajú na pravde. "Bola to pre mňa minulosť, krásne ale nanevrátiteľná. Tento rok sa však o tom toľkí bavili a dievčatá prejavili záujem dať to všetko znovu dokopy a ja nechcem byť tá, kvôli ktorj skupina nebude kompletná!" zhodnotila Mel C. Spice Girls boli pre mňa veľmi dôležité, hlavne keď som bol dieťa. Teraz to vnímam ako vcelku dobre vyprodukovaný veľmi komerčný pop, ktorý však nemusí byť nezaujímavý. Uvidíme, čo nahrajú, ak sa len predsa dajú po 11ctich rokoch od prvého singla opäť dokopy...

nedeľa 24. júna 2007

Monrose - Hot Summer, letný MEGAHIT!



Monrose je nemecká dievčenská skupina, ktorej sa podarilo v domovskej krajine vcelku úspešne dobiť hitparády hňeď prvým singlom Shame, ktorý sa stal hitom aj v iných nemecky hovoriacich krajinách. Onedlho sa do rádií a TV dostane ich tretí singel, Hot Summer, ktorý má podľa mňa obrovské šance stať sa hitom leta! Song sa podobá na Maneater, doň si pridajte trošku viac disco beatov a letnej ľahkosti a vychádza geniálny mix. Ten si samozrejme môžete vypočuť (a stiahnuť) v CD kvalite, ak kliknete na link pod príspevkom...


Fall Out Boy - The Take over, The Break´s Over video

Fall Out Boy sú skupina všetkým fanúšikom momentálne mimoriadne populárneho "EMO" hnutia určite známi, takisto by ich však nemali prehliadať aj jedinci bez podobných deformácií. Sám spevák Patrick zhodnotil, že sa im zdá nechutné, keď ich označujú za EMO, pretože oni hrajú rock ovplyvnený grungeom... Tento príspevok je však o inom. Len pre pár dňami uzrel totiž svetlo sveta videoklip k tretiemu singlu z aktuálneho albumu Infinity On High, The Take Over, The Brake´s Over. Tento song som miloval aj predtým, bol pre mňa vždy najlepším na albume, takže to, že ho chalani vybrali za singel ma len teší a dúfam, že si bude vodiť vo svetových rebríčkoch tak dobre, ako to len pôjde. Klip je jednoduchý, jedná sa o sen psa Hemingway-a. Dôležité sú dva momenty, v jednom okamihu má Patrick obrovskú mačaciu hlavu, o chvíľku neskôr má na sebe kostým steaku!


sobota 23. júna 2007

Vystúpenia Kelly Clarkson!

Kelly sa len prednedávnom vrátila na hudobnú scénu svojím singlom Never Again, šesť týždňov na to vydala druhý singel, Sober. Jej album My December vyšiel včera v Európe a v priebehu niekoľkých dní bude vydaný celosvetovo. Aj z tohto dôvodu ho pomalinky promuje tak, ako sa len dá a včera sa po prvýkrát predstavila so songom Sober naživo v The Tonight Show. Predviedla ho vynikajúco a Kelly si naozaj zaslúži naše uznanie!